Meral Akşener 6’lı masaya geri döndü

SON DAKİKA: Adana'da Starbucks Şubesi Kurşunlandı

Meral Akşener 6’lı masaya geri döndü. Millet İttifakı bugün cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cuma günü yaptığı açıklamayla başlayan hareketlilik bugün de devam ederken, ittifakın bu akşam cumhurbaşkanı adayını açıklaması bekleniyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in parti yöneticileriyle görüşmek üzere genel merkez binasına gideceği haberlerinin ardından İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş da Genel Merkez’e gitti. İki başkanın CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla İYİ Parti Genel Merkezi’ne gitti.

İmamoğlu, “Bugün bu çok önemli süreçte saygıdeğer İYİ Parti Genel Başkanı Akşener hanımefendiyi, çok kıymetli Mansur Yavaş ile ziyaret ettik. Bu ziyaretimizi Kılıçdaroğlu bilgisi ile gerçekleştiriyoruz” derken; Yavaş, “Masada yaşanan bu olayları seyretme imkanımız yok. Önümüzde seçim var. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ve Yavaş’ın ziyaret amacı ise İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’nun açıklamasıyla netleşti. Zorlu, Akşener’in İmamoğlu ve Yavaş’a cumhurbaşkanı yardımcısı olma önerisi ilettiğini söyledi. Zorlu, Akşener’in ilerleyen saatlerde öneriyi Kılıçdaroğlu’na aktaracağını da kaydetti.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir görüşme gerçekleştirdiğini; bu görüşme sonrasında Akşener’in Saadet Partisi binasında gerçekleştirilecek Millet İttifakı toplantısına katılmak üzere yola çıktığını söyledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Meral Akşener 6’lı masaya geri döndü