Meral Akşener’den “Cumhur İttifakı” Açıklaması

featured

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhur İttifakı’na girip girmeyeceği konusunda, “Küçük ortak ve arkadaşlarına; aranıza girmeye niyetim yok. Bu et-tırnak Cumhur İttifakı çok hissi bir ittifak asla aranıza girmem merak etmeyin” dedi. Akşener, koronavirüs tedbirlerinde geç kalındığını vurgularken, “Suçu milletin üstüne yıkıp kaçamazsın. Öyle kaçıp saklanmak yok. Sorumluluğu üstleneceksin, lebalep kongrelerin sorumluluğunu alacaksın. Bu basiretsizliğin, umursamazlığın hesabını ilk seçimde vereceksiniz” diye konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı konusunda ise, “Aday olmayı düşünebilir. Seçime daha çok var. Türkiye’nin iyi olması dışında bir hayalim yok” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener konuşmasına, “11 kişilik bir listemiz oluyor, teknik ekibimiz oluyor. Bir milletin kürsüsünde derdini anlatan arkadaşımız oluyor. Biz lebalep bu salonu doldurmuyor. Önlemlerimizi alıyoruz ama dün akşam 17.30’dan itibaren müthiş bir kriz yaşandı. ‘Kimse giremez’ denildi. Abiler bana çok kızmış. Üzgünüm rahatsız etmeye devam edeceğim. Anadolu’yu gezmeye devam edeceğim. Bu milleti aldattınız bununla sizi yüzleştireceğim. Yaptığınız her çirkinliği faş edeceğim. Ya milletin emrinde hizmetkar olacaksınız, 5 maaşlarınızı söyleye söyleye milletin karşısına çıkamaz edeceğim ya da milletimize sizi öyle anlatacağım ki, milletimizin iradesiyle bu ülkenin yönetiminden demokrasiyle gideceksiniz. Üzgünüm” ifadeleriyle başladı.

Cumhur İttifakı’na girip girmeyeceği konusunda Akşener, “Küçük ortak ve arkadaşlarına; aranıza girmeye niyetim yok. Bu et-tırnak Cumhur İttifakı çok hissi bir ittifak asla aranıza girmem merak etmeyin. Bu ilişkinizi devam ettireceksiniz. Bu millete verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz” dedi.

Artan koronavirüs vaka sayılarını değerlendiren Akşener, “Salgının başından beri iktidarı defalarca uyardık. Neler yapılması gerektiğini de anlattık. Bilim insanlarına kulak verin, millete acı çektirmeyin dedik. 3 gün tam kapanma dedik, aşıları getirin başka çıkış yok dedik. Sağlık ordumuz yoruldu, onlara moral verin dedik. Esnek mesai uygulamasına dönün, vatandaşlarımızı aynı saatte toplu taşımaya bindirmeyin dedik. Ekonomik destek paketi önerdik, kaynaklarını gösterdik” ifadelerini kullandı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Meral Akşener’den “Cumhur İttifakı” Açıklaması