Meral Akşener’den İktidara Ekonomi Eleştirisi

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında, Meclis’te kabul edilen 2021 bütçesini eleştirdi. Akşener, “Bu bütçe, içinde millet olmayan, refah olmayan, umut olmayan, bir saray bütçesidir. Ez cümle; bu bütçe, Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin iflasının bütçesidir” dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Gaziantep’de bir hastanede oksijen tüpünün patlamasında hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Akşener, Maraş Katliamı hakkında ise, “Bu hafta, Maraş katliamının yıldönümü. Yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. Yani insan hafızası unutur. Ama bazı şeyler asla unutulmamalıdır. Ülkeyi felaketin eşiğine getiren olaylar, asla unutulmamalıdır. Bu olaylara sebep olan süreçler, asla unutulmamalıdır” dedi.

“Türkiye, devleti şahsının mülkü, milleti de marabası zanneden bir yönetim anlayışının bedelini ödemeye devam ediyor” diye sözlerini sürdüren İYİ Parti lideri, “Sözün de, kararın da millete ait olduğu demokrasimiz, kendisini milli iradenin üstünde gören bir zihniyetin vesayeti altında, tarihinin en zor zamanlarından geçiyor” dedi.

Meclis’ten geçen Bütçe Görüşmeleri’ni de değerlendiren İYİ Parti lideri Akşener, “Türkiye’nin 2021 yılı bütçe görüşmelerini, hep birlikte takip ettik. Öncelikle, bütçe görüşmelerinde, milletimizin hakkını-hukukunu savunan, bu uğurda, büyük mücadele veren milletvekillerimizi, tebrik ediyorum. Milletimiz, vekaletinin hakkını verdiğinize şahittir.Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Bu mücadeleyi, normal şartlarda vermediniz. Bu mücadeleyi, üç-beş atanmışın, darbecilerin şımarıklığını aratmayan tavırlarına karşı verdiniz. Bu mücadeleyi, milletin vekillerini, sarayın memurlarına ezdirmeye kalkan bir küstahlığa karşı verdiniz. Emin olun ki; milletimiz, vekillerine, dolayısıyla kendisine yapılan saygısızlıkları unutmayacak. Sandık günü geldiğinde, bunun faturasını, iktidarın önüne koyacak. İYİ Parti olarak, mecliste milletvekillerimizle, memleketin dört bir yanında, iyi ve cesur kadrolarımızla,içinde Millet olmayan bu bütçeye “hayır” dedik. Hayır demekle kalmadık, kalem kalem, doğrusunun ne olması gerektiğini söyledik. Milletimizin dertlerine derman olacak, esnafımıza, çiftçimize, emekçimize nefes aldıracak somut öneriler getirdik. Bütün önerilerimiz,

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Meral Akşener’den İktidara Ekonomi Eleştirisi