Meral Akşener’den Muhammet Yakut ile ilgili açıklama

featured

Meral Akşener’den Muhammet Yakut ile ilgili açıklama İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Etimesgut ilçesinde Ankara Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “7 Proje 47 bin 970 Konut Temel Atma ve Proje Tanıtım Töreni”ne katıldı.

14 Mayıs’ta herkesin sandığa gitmesini isteyen Akşener, “14 Mayıs’ta her birimize, her bir bireye düşen şey şu, eğer milli gelirimizin çalınmasını istemiyorsanız, gençler nefes almak istiyorsa, 14 Mayıs’ta herkes sandığa gidecek, herkes yanında bir kişiyi getirecek ve Sayın Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı seçeceğiz, hep beraber inşallah.” değerlendirmesinde bulundu.

YouTube kanalında “Deliler delisi” ismini kullanarak videolar paylaşan Muhammet Yakut hakkında da konuşan Meral Akşener, “Dün akşam tesadüfen Muhammet Yakut diye bir arkadaşın ortaya koyduğu iddiaların bulunduğu bir video izledim. Daha evvel de Sedat Peker’in videolarını izledik, bu iddiaların binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar. Haramın dibine gidilmiş iddiaları doğruysa. Eğer doğruysa sokakta gezemeyecek insanlar döndürüp bize iftira atıyorsa batsın bu dünya! Milli gelirimizin çalınmasını istemiyorsanız, gençler nefes almak istiyorsa, bu arsızlardan hesap sorulması isteniyorsa 14 Mayıs’ta herkes sandığa gidecek, yanında bir kişiyi getirecek, Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz inşallah.” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Meral Akşener’den Muhammet Yakut ile ilgili açıklama