Mersin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Tutuklandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Tutuklandı

Mersin’de PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmada, örgüt propagandasını yaptığı ve örgütsel faaliyetlere katıldığı iddiasıyla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı da dahil 18’i Büyükşehir Belediyesi personeli olmak üzere 30 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından PKK/KCK terör örgütü üyeliği suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen Gündeş, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Gündeş’in tutuklanmasının ardından PKK’lı teröristlerle olan fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

Son günlerde PKK/KCK üyeliği sebebiyle CHP’li Büyükşehir Belediyelerden pek çok personelin tutuklanması ise akıllara soru işaretlerini getiriyor. Daha öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan bir personelin de elinde silahla PKK kampında çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması şok etkisi yaratmıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mersin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Tutuklandı