Mersin’de Denizde Boğulma Faciası

Mersin’de Denizde Boğulma Faciası

Mersin’in Akdeniz ilçesindeki Adanalıoğlu sahilinde denize giren 4 kişilik aile, dalgaların etkisiyle sürüklendi. Aileden Hakan Altundağı ve eşi Kübra Altundağı, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Ancak ailenin iki kızı, Esra Bucuka (19) ve Melek Bucuka (15), boğularak can verdi.

Olay, Mersin ile Adana arasındaki bölgede meydana geldi. Bu bölgede iki gün önce de Necati Kışoğlu (68) ile Ramazan Balyoz’un (30) denize girip hayatlarını kaybettikleri haberleri gelmişti. [AA] ve [İHA]’nın aktardığına göre, dün öğle saatlerinde Adanalıoğlu sahilinde denize giren Altundağı ailesi, dalgaların arasında kayboldu. Ailenin boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve sahil güvenlik ekipleri, aileden Hakan Altundağı ile eşi Kübra Altundağı’na müdahale etti. İki kardeş Esra Bucuka ve Melek Bucuka ise ne yazık ki kurtarılamadı. Kız kardeşlerin cesetleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Hakan Altundağı ile eşi Kübra Altundağı’nın ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Boğulma olayının ardından kız kardeşlerin yakınları ise büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan akrabaları, taziyeleri kabul etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mersin’de Denizde Boğulma Faciası