Mert Ramazan Demir Kimdir?

Mert Ramazan Demir Kimdir?

Mert Ramazan Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hangi dizilerde oynamıştır, hangi eğitimleri almıştır? İşte bu soruların cevaplarına dair detaylar:

Mert Ramazan Demir, Türk sinema ve televizyon dünyasının parlayan yıldızlarından biri. 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Demir, Bakırköy’de doğmuştur ve 5 erkek kardeşin en küçüğü olarak İstanbul Şile’nin bir köyünde büyümüştür​​​​. 1,78 m boyunda ve 73 kg ağırlığında olan Demir, Baba tarafından aslen Kocaelili’dir ve Yay burcuna mensuptur​​.

Eğitim hayatına bakıldığında, Demir, liseden sonra Beykent Üniversitesi Konservatuarı programına kabul edilmiş ve burada eğitim almıştır. Ayrıca, Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da da eğitimler almıştır​​​​.

Mert Ramazan Demir’in oyunculuk kariyeri ise oldukça renkli. Uzun yıllar kameraman olarak birçok yapımda görev alan Demir, 2008 yılından itibaren aktif olarak oyunculuk yapmaya başlamıştır. Özellikle “Yalı Çapkını” dizisindeki ‘Ferit’ karakteriyle tanınmış, “Şahmeran”da Cihan, “Kuruluş Osman”da Mehmet, “Ölüm Zamanı”nda Ayhan, “Öğretmen”de Ateş, “Çıplak”ta Cem ve “Fazilet Hanım ve Kızları”nda önemli roller üstlenmiştir​​.

Mert Ramazan Demir, genç yaşına rağmen Türk televizyon ve sinema sektöründe kendine sağlam bir yer edinmiş ve yeteneğiyle dikkat çekmeyi başarmış bir isimdir.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mert Ramazan Demir Kimdir?