Merve Kayaalp’in Babasından Açıklama

Merve Kayaalp'in Babasından Açıklama

Muğla’da yaşayan ünlü oyuncu Merve Kayaalp, babasının silahıyla intihar ettiği haberleriyle sarsılan sanat dünyasını yasa boğdu. 36 yaşındaki güzel oyuncu, dün Dalaman ilçesindeki evinin balkonunda başına ateş ederek hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kayaalp’in öldüğünü belirledi. Oyuncunun cansız bedeni, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Bugün Dalaman Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kayaalp’in naaşı, aile mezarlığına defnedildi. Cenazede Kayaalp’in annesi Esin Tüzün ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Tüzün, kızının tabutuna sarılarak ağıtlar yaktı. Baba Ali Rıza Kayaalp ise polise verdiği ifadede, kızının birçok dizi ve sinema projesine başvurduğunu ancak olumsuz yanıt aldığını, bu yüzden moralinin bozuk olduğunu söyledi. Kayaalp’in psikolojik sorunlar yaşadığı ve bu nedenle intihara sürüklendiği iddia edildi.

Merve Kayaalp, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda bir süre çalıştıktan sonra alternatif tiyatrolara geçti. ‘Sakarya Fırat’, ‘Küçük Kıyamet’, ‘Düşler ve Umutlar’, ‘Elif’, ‘Şeref Meselesi’ ve ‘Savaşçı’ gibi dizilerde rol alan Kayaalp, sektörde sevilen ve saygı duyulan bir isimdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Merve Kayaalp’in Babasından Açıklama