Merve Veziroğlu’ndan 20 Gün Sonra İlk Paylaşım

Merve Veziroğlu’ndan 20 Gün Sonra İlk Paylaşım

İstanbul Üsküdar’da yüksek mimar ve Youtuber olan Merve Veziroğlu, eşi Yunus Yıldırım’ın bıçaklı saldırısına maruz kaldı. 32 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Veziroğlu, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kazandı. Sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yapan Veziroğlu, “Yıldırım” soyadını da kaldırdı.

Olay, Ağustos ayının başında Üsküdar’daki bir evde meydana geldi. Yaklaşık 1 yıl önce evlenen Merve Veziroğlu (32) ile Yunus Yıldırım (31) çifti arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yunus Yıldırım, mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla eşini yatak odasında 32 yerinden bıçakladı. Ardından polisi arayarak kendisini ihbar eden Yunus Yıldırım gözaltına alındı.

Merve Veziroğlu ise ağır yaralı olarak Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Veziroğlu’nun durumunun kritik olduğu belirtildi. Yunus Yıldırım ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20 gün sonra hayata tutunan Veziroğlu sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Dikiş atılan ellerinin fotoğrafını paylaşan Veziroğlu, şu mesajları yazdı: “Dualarınız ve sevginiz bana ulaştı. Çok teşekkür ederim. Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım. Eskisi gibi olmam zaman alacak. Ölümle yaşam arasındayken beni toplayip hayata kazandıran, Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma hastanesinin mükemmel doktorları, hemşireleri ve bütün sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem az. Size anlatmak istediğim çok şey var, biraz toparlanayım. Ameliyatım için dualarınızı bekliyorum güzel kalpli insanlar, sevgiyle…”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Merve Veziroğlu’ndan 20 Gün Sonra İlk Paylaşım