• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Meteoroloji’den Soğuk Havalar Uyarısı

featured

Meteoroloji’den alınan son bilgilere göre sıcaklıklar mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredecek Trakya’nın Karadeniz kıyılarında, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan, Hatay ve Kırklareli çevresinde yağış bekleniyor. İşte yapılan son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin çok bulutlu, sabah saatlerinde Trakya Bölümü’nün Karadeniz kıyıları ile Batı Karadeniz’in kuzey kesimleri ve Hatay çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Kırklareli’nin kıyı kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının, akşam saatlerinden sonra ise Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı; diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Kastamonu ve Artvin’in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, Ardahan’da hafif kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara Bölgesi ile ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesiyle beraber İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’da buzlanma ve don bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Yapılan son tahminlere göre illerimizde sıcaklıklar ve hava durumu şöyle:

ANKARA: 8, Parçalı ve az bulutlu.

İSTANBUL: 11, Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Avrupa yakasının Karadeniz kıyıları hafif yağmurlu.

İZMİR: 14, Parçalı ve az bulutlu.

KOCAELİ: 14, Parçalı ve çok bulutlu.

KIRKLARELİ: 9, Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri hafif yağmurlu.

MUĞLA: 16, Parçalı ve az bulutlu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Meteoroloji’den Soğuk Havalar Uyarısı