MHP Lideri Bahçeli, Süleyman Soylu’ya Sahip Çıktı

MHP Lideri Bahçeli, Süleyman Soylu’ya Sahip Çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik iftiralara tepki gösterdi. Bahçeli, Soylu’nun bakanlık görevini başarıyla yürüttüğünü ve terörle mücadelede önemli katkılar sağladığını belirtti. Bahçeli, “Özellikle bir adli vakıa üzerinden devamlı surette eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ve bakanlık dönemine ilişkin mesnetsiz iddialarda bulunanların potansiyel bir rövanş alma gayesine heves ettikleri elbette dikkatli ve uyanık gözlerden kaçmamaktadır.” dedi.

Bahçeli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Soylu 2016 yılından 2023 yılına kadar üstlendiği bakanlık sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmiş bir devlet ve siyaset insanıdır. Bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır.”

Bahçeli, FETÖ, PKK ve gayri meşru çevrelerle derin bağ ve bağlantıları tevsik veya teyit edilmiş köksüzlerin Soylu’yu orantısız ve onursuz suçlamalarına maruz kaldığını da vurguladı. Bahçeli, “Sorosçu Kavala ile terörist Demirtaş’ı bayraklaştırıp nevzuhur hak talebi için milli ve manevi tüm değerlerle ters düşen güdümlü kişilerin Soylu’yu hiçbir alakasının olmadığı yasa dışı ilişki ağlarında devamlı gösterme çabası müfteriliğin daniskası, müptezelliğin de düpedüz şahikasıdır.” diye konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Lideri Bahçeli, Süleyman Soylu’ya Sahip Çıktı