MHP’de Kongre Tarihi Belli Oldu

featured

MHP lideri Bahçeli, ”13.Olağan Büyük Kurultayımızın 18 Mart 2021 Perşembe günü maske, mesafe ve temizlik şartlarına titizlikle riayet eden dava arkadaşlarımızın katılımıyla yapılması bugünkü Merkez Yönetim Kurulumuzda kararlaştırılmıştır.” açıklamasında bulundu.

MHP lideri Bahçeli, partisinin ‘MYK-MDK Ortak Toplantısı’ sonrası yazılı açıklamada bulundu. Bahçeli, MHP 12’nci Olağan Büyük Kurultayı’nın 18 Mart 2018 tarihinde yapıldığını, bu kapsamda delegelerin oylarıyla Merkez Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu’nda görev alacakların belirlendiğini anımsattı.

Bahçeli “Milliyetçi Hareket Partisi 12.Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2018 tarihinde yapılmış, bu kapsamda saygıdeğer delegelerimizin oylarıyla Merkez Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu’nda görev alacak dava arkadaşlarımız belirlenmiştir.

O tarihten bugüne kadar gerek MYK üyelerimiz gerekse de MDK üyelerimiz üstlendikleri tarihi sorumlulukları özveriyle ve fedakârlık bilinciyle yerine getirmişlerdir.

Partimiz açısından, Türkiye’nin son üç yıllık zorlu dönemi 12.Olağan Büyük Kurultayı’mızın iradesiyle tezahür eden muhterem kadroların inançlı mücadelesi sayesinde göğüslenmiştir.

Nitekim oyunlar görülmüş, tuzaklar bozulmuş, komplolar dağıtılmış, kara kampanyalar berhava edilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi doğru zamanda, doğru yerde dosdoğru duruş sergilemiş, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” ilkesini siyasetinin mihveri, Türk siyasetinin de mihrabı yapmıştır.

Bu siyaset kavrayışıyla meseleler ele alınmış, gelişmelerin istikameti, gündemin ağırlık merkezine yerleşen konuların seyir ve ilerleyişi hem analiz hem de takip edilmiştir.”  açıklamasında bulundu.

Astronota İsim Önerileri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Milli Uzay Ajansı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Madem ki bir vatandaşımız uzaya girecek, artık astronot ya da kozmonot kelimelerine Türkçe karşılık bulmak gerekiyor. Buradan dilbilimcilerimize çağrıda bulunuyor ve diyorum ki, gelin Türk uzay yolcularına Türkçe bir isim bulalım” demişti. Devlet Bahçeli’den Erdoğan’ın çağrısına cevap geldi.Bahçeli astronot yerine Cacabey isminin kullanılmasını önerdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’de Kongre Tarihi Belli Oldu