MHP’li Feti Yıldız, Özel’e Şeyh Edebali’nin Öğüdünü Hatırlattı

MHP'li Feti Yıldız, Özel'e Şeyh Edebali'nin Öğüdünü Hatırlattı

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koydu. İşte detaylar:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in MHP lideri Devlet Bahçeli’ye verdiği yanıtı eleştirdi. Yıldız, Özel’in Manisa’da bayram namazının ardından yaptığı konuşmaya atıfta bulunarak, Özel’in davranışlarını “ucuz taklit” olarak nitelendirdi ve Özel’in geçmişteki bazı açıklamalarını hatırlatarak tepkisini dile getirdi.

Yıldız, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Terör örgütü uzantılarıyla iç içe geçmiş olanlar, her fırsatta ahlaken sapkınları savunanlar, Türk Milletinin tarihsel haklarıyla çatışanlar, Türk düşmanlarıyla silah çatanlar, dün ne ise bugün de odur,” ifadelerini kullanarak CHP’yi eleştirdi. Ayrıca, Osmanlı Türk Devleti’nin manevi kurucusu Şeyh Edebali’nin “İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler” sözlerini hatırlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Feti Yıldız, Özel’e Şeyh Edebali’nin Öğüdünü Hatırlattı