Mucize 2 Aşk filmi nerede çekildi? Mucize 2 Aşk filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Mucize 2 Aşk filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Dram türünde olan Mucize 2 Aşk nerede çekildi, Mucize 2 Aşk filmi oyuncuları kimler, Mucize 2 Aşk nerede çekilmiştir, Mucize 2 Aşk filmi konusu ne? İşte Mucize 2 Aşk hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Mucize 2 Aşk filmi oyuncuları

Mahsun Kırmızıgül yönetmenliğinde çekilen Mucize 2 Aşk filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Mert Turak, Biran Damla Yılmaz, Ayda Aksel, Nazmi Kırık…

Mucize 2 Aşk konusu

Mucize 2 Aşk konusu Engelli bir adam olan Aziz ile görücü usulü evlendiği karısı Mızgin, köyde yaşadıkları sorunlardan iyice bıkar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isteyen çift, Batı’da bir kasabaya gider. Ancak gittikleri kasabada da türlü sorunlarla karşılaşırlar. Çift, ne olursa olsun insanların önyargılarını aşıp, hayatta tutunmak için çabalar. Mızgin’e aşık olan Aziz, karısı için engellerinden kurtulmaya karar verir bu uğurda zorlu bir mücadeleye girişir. Aziz, Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin’in de desteği ile eşi için birçok mucizeyi gerçekleştirir. 2014 yapımı “Mucize” filminin devam halkası olan yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini bir kez daha Mahsun Kırmızıgül üstleniyor.

Mucize 2 Aşk filmi nerede çekildi?
Mucize 2 Aşk filmi için sözlükte neler dediler?
Mucize 2 Aşk hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
aslında mucize filminin devamı olmayan aksine onu tamamlayan ikinci film. ilk filmde eleştirilen noktalar bu defa işlenmiş ve seyircide eksiklik hissi uyandıran 7 yıl gibi bir süreç gün yüzüne çıkmış gözüküyor.

yukarıda sallayan arkadaşlara önerim: ne olur siz izlemeyin, ulan. gidin "the godfather" izleyip mastürbasyon yapın. bırakın insanların duygularını eleştirmeyi, kendi ruhsuz dünyanızda sürünün.

arkadaş ben mucize diye film yapsam insan içine çıkamazdım. adam bir de kalkmış 2'sini çekiyor. gene aynı şeyler olacak. salyalar, sümükler (gerçekçi olacak ya o açıdan), abartılı aslında komik olmayan komiklikler, mahsun filmlerinin olmazsa olmazı yersiz ajitasyonlar… zaten fragmanın iğrençliği ortada. bakalım bu filmde kim kiminle nasıl nerede ne zaman ne şekillerde gerdeğe girecek? ilk film komple bunun üzerineydi çünkü.

tanım: gitmemek için ilk film olan mucize'ye bir göz atmanın yeterli olacağı film.

Mucize 2 Aşk filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Mucize 2 Aşk filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mucize 2 Aşk filmi nerede çekildi? Mucize 2 Aşk filminin oyuncuları ve konusu.