Müge Anlı Açıkladı; Büşra’ya Hipnoz Uygulanacak

featured

Müge Anlı sezon finali yaptı. Üç yıl önce programda işlenen ve yeniden gündeme gelen Necla-Büyükşen cinayeti ile ilgili özel ekibin kurulması ile birlikte cinayetin aydınlatılması için araştırmalar sürüyor.

Konya’nın Karatay İlçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerine 3 Eylül 2018 gecesi maskeli bir şahıs tarafından öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayeti 3 yıldır çözülemiyor.

Müge Anlı’nın canlı yayınına konuk olan çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen, anne ve babasının katilinin ortaya çıkartılması için yetkililerden yardım istedi.

Bu çağrılar üzerine Jandarma Genel Komutanlığı harekete geçti. Deneyimli dedektiflerden oluşan 10 kişilik özel bir tim kuruldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert dün sezon finali yapıp 2 aylık ara verdi. Hiçbir şekilde konuşmayan Büşra Büyükşen içinse son çare hipnoz yapılacağı açıklandı. Araştırma ekipleri Büşra başta olmak üzere tüm aile üyelerinin yeniden ifadelerini alacak.

Doktor Osman Büyükşen’in çağrılarına rağmen konuşmayan Büşra Büyükşen, Müge Anlı’nın programında olay gününü canlandırdı. O günü anlatan ve canlandıran Büşra’nın yaptıkları ve söyledikleri arasında çelişkiler yer alıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Müge Anlı Açıkladı; Büşra’ya Hipnoz Uygulanacak