Müge Anlı, Aleyna Çakır Dosyasını Geçici Süreliğine Kapattı

featured

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır ve Gülay Uygun konusunu işlemeyi bir süreliğine bıraktı. Geçtiğimiz günlerde “Olayın peşini bırakmayacağım” diyen Anlı’nın bugün yayınlanan programında Çakır’ın anne ve babası konuk olarak alınmadı.

Hafta içi her gün canlı yayın yapan Müge Anlı, bir süre önce haziran ayında evinde ölü olarak bulunan Aleyna Çakır’ın konusunu işlemeye başladı. Olayın genişlemesi ve farklı konuların eklenmesiyle Çakır olayında baş şüpheli Ümitcan Uygun’un annesinin ölmesinin ardından Anlı’nın “İnsanların acısını yaşamasına müsaade edelim” diyerek konuları bir süre işlememeye karar verdiği ileri sürüldü.

Konuya Ara Verildi

Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’un ölmeden önce “Ölümümden Müge Anlı sorumludur” yazılı bir not bıraktığı iddia edilince gözler Anlı’ya çevrildi. Pazartesi günü konu hakkında açıklama yapan Anlı, olayın peşini bırakmayacağını söyledi. Ancak Anlı’nın programında Aleyna Çakır ve Gülay Uygun’un şüpheli ölümlerindeki detaylar bir kez daha işlenerek konuya bir süreliğine ara verildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Müge Anlı, Aleyna Çakır Dosyasını Geçici Süreliğine Kapattı