Müge Anlı’da Skandallar

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ayşe Avcı kocasının kendisini aldatmasıyla ilgili skandal açıklamalarda bulundu. Avcı ” “Erkek yapınca namuslu kadın yapınca namussuz. Erkek bayanı zorla tutamaz” sözlerini söyleyerek kocasını savundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kendisini yeğeniyle aldatan eşini  “Karı- Erkek eşittir ama bayan kendini daha kollamalı. Erkek de namus ama bayan daha namus. Erkek yapınca namuslu bayan yapınca namussuz olarak gördük biz. Erkek pişman oldu ama bayan gelip de teyze ben sana bu hatayı yaptım çok pişmanım demedi. Annesiyle beraber ‘hayır ben böyle yapmadım. Hayır ben böyle yapmadım’ dedi. Yapmadın ama aynı evde kaldın. Erkek seni zorla alıp da bir odaya koyabilir mi? Git jandarmaya ver. Erkek bayanı zorla tutamaz ama bayan erkeği şey yapamaz. Sen git jandarmaya, ‘Ben Mustafa Avcı’dan şikayetçiyim, beni rahatsız ediyor de” sözleriyle kocasını savununca stüdyoyu şoka uğrattı.

Müge Anlı Sinirlendi

Bu sözlerin ardından Müge Anlı sinir krizi geçirdi.    “Mustafa bey, sizin kişilik yapınız belli. Bende kız çocuk annesi olarak etrafımda sizin gibi adamları istemem. Yaptığınız çok ahlaksızca. İnsan karısının yeğenine gider mi? Senden yardım isteyen her kadından menfaat mi sağlayacaksın. Senden yardım isteyene bankadan parayı yollarsın görmezsin bile. Yardım dediğin böyle yapılır. Yardım dediğinden menfaat sağlanmaz. Sen kadından menfaat sağlıyorsun”  sözleriyle tepkisini gösterdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Müge Anlı’da Skandallar