Müge Anlı’nın Ekibinden Kaçmak için Kanala Atladı

Müge Anlı'nın Ekibinden Kaçmak için Kanala Atladı

Müge Anlı’nın programında gündem olan Bedriye Kılıç cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Kayıp kadının eşi Tayfur Kılıç ve kayınpederi Adem Kılıç’ın şüpheli ifadeleri ve davranışları, cinayetin aydınlatılması için ipuçları veriyor. Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur Kılıç’ın, bir eğlence mekanında birine eşinin açık fotoğraflarını göstererek “Bu benim eşim, eskortluk yapıyor” dediği iddia edildi. Bedriye Kılıç’ın kayınbabası Adem Kılıç ise gelini için “Dangalaktı, havalıydı, biriyle kaçmıştır” şeklinde konuştu.

Müge Anlı ve ekibi, Bedriye Kılıç’ın akıbetini ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürürken, olaya üfürükçüler de karıştı. Bir üfürükçü, Bedriye Kılıç’ın evli ve iki çocuklu bir adamla kaçtığını söyledi. Ancak bu bilgiyi kendisine başka bir üfürükçünün verdiği ortaya çıktı. Müge Anlı, bu üfürükçüyü bulmak için harekete geçti. Üfürükçü Musa Başdağ, canlı yayına bağlanarak Bedriye Kılıç’ın Akşehir’de olduğunu ve ağabeyinin kendisine ulaştığını iddia etti. Ancak sorular karşısında bocalayan Musa Başdağ, canlı yayından kaçmak için su kanalına atladı.

Müge Anlı’nın programında yaşanan bu ilginç olaylar, izleyicilerin merakını arttırıyor. Bedriye Kılıç’ın nerede olduğu ve başına ne geldiği henüz bilinmiyor. Müge Anlı, Bedriye Kılıç cinayetini aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Müge Anlı’nın Ekibinden Kaçmak için Kanala Atladı