Müge Anlı’ya AK Parti’den Milletvekilliği teklif edildiği iddia edildi

featured

Müge Anlı’ya AK Parti’den Milletvekilliği teklif edildiği iddia edildi. AK Parti iktidarının seçim öncesi attığı adımlara vekillik teklifleri de eklenmiş durumda. Konuya ilişkin bir yazı kaleme alan Türktime yazarı Talat Atilla, AK Parti’nin medyada bilinen birçok isme teklif götürdüğünü iddia etti.

Atilla, bu isimler arasında Müge Anlı ve Hande Fırat’ın da olduğunu iddia etti.

Yazının ilgili bölümü şu şekilde;

“Mesela Müge Anlı. Kötüleri saklandığı delikten çıkaran gazeteci. Anlı, diğer rakiplerine göre çok yönlü destek alsa da, mesleğinde başarılı doğrusu. İktidar partisi Müge Anlı’ya Milletvekili adaylığı teklif etti. İktidar kulislerinde Anlı’nın yüzde 2 ile 2,5 oyu olduğuna inanılıyor.

Velhasıl Sabah yazarları Hasan Basri Yalçın ve Hilal Kaplan’a.. Star yazarı Halime Kökce’ye de iktidar partisinden vekillik teklifi geldi. Siyaset bu, elbette saatler içinde her şey değişebilir ama bu gazetecileri TBMM’de görecek gibiyiz.

Hayırlı olsun! Bu arada son not olarak Sabah yazarı Şebnem Bursalı’nın da İzmir ve Aydın’dan vekil olmayı istediği konuşuluyor.

Hande Fırat’a da vekillik teklifinin geldiğini ama şu ana kadar bu öneri ve telkinlere mesafeli baktığı söyleniyor. Direncini sanırım sadece Erdoğan kırabilir.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Müge Anlı’ya AK Parti’den Milletvekilliği teklif edildiği iddia edildi