Muğla’da Kürtlere Örnek Operasyon.

featured

Muğla Seydikemer’de jandarma ekiplerince tarafından düzenlenen operasyonla PKK Terör Örgütü üyesi oldukları belirtilen örnek bir operasyon ile 7 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre; Jandarma uzun süredir takipte olduğu PKK terör örgütü üyesi 4 kişiyi yakalamak için sabaha karşı operasyon başlattı. Operasyon kapsamında Seydimer Kumluova-Karadere yol kavşağında terör örgütü üyelerini kıstıran jandarma aranan 4 kişi ile bunlara yardım ederek bölgeden kaçırmaya çalışan 3 kişi olmak üzere toplam 7 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınarak Eşen Karakolu’na götürülen 7 kişinin sorgusunun devam ettiği konuyla ilgili açıklamanın Muğla Valisi Esengül Civelek tarafından yapılacağı öğrenildi.

Operasyon kapsamında bölgede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri PKK terör örgütü üyelerini kısa sürede yakalayarak önce karayolu üzerine yatırdı. Üzerlerinde bomba olma ihtimaline karşı üstleri soyulup aranan PKK terör örgütü üyelerinin araması yapıldıktan sonra kelepçelenerek karakola götürüldü. Operasyon esnasında karayolu bir süre trafiğe kapandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muğla’da Kürtlere Örnek Operasyon.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.