Muhammed Yakut Bu Kez Dilan Polat ve Eşi Hakkında Konuştu

Muhammed Yakut Bu Kez Dilan Polat ve Eşi Hakkında Konuştu

Sosyal medyada paylaştığı siyasi içerikli videolarla adından söz ettiren ve uluslararası arama kararı bulunan Muhammed Yakut, İspanya’da gözaltına alındı. Suç örgütü lideri Sedat Peker’le bağlantısı olduğu iddia edilen Yakut, Türkiye’ye iade edilmek üzereyken serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Yakut, bu kez de sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Muhammed Yakut, son dönemde sosyal medyada yaptığı siyasi videolarla gündeme gelmişti. Yakut, özellikle eski bakanlar Mehdi Eker ve Berat Albayrak ile ilgili iddialarıyla dikkat çekmişti. Yakut’un Sedat Peker’le de bağlantılı olduğu öne sürülmüştü. Yakut hakkında kırmızı bülten çıkartılmış ve İnterpol tarafından aranmaya başlanmıştı.

İspanya polisi, geçtiğimiz günlerde Muhammed Yakut’u yakaladı. Yakut’un uluslararası adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye’ye iade edileceği duyuruldu. Ancak basına yansıyan bilgilere göre, Yakut iki gün önce serbest bırakıldı. Yakut’un neden serbest kaldığı ise henüz bilinmiyor.

Muhammed Yakut, serbest kaldıktan sonra sosyal medyada yeni bir video yayınladı. Bu videoda ise sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Yakut, Dilan Polat’ın babasının annesini namus davası yüzünden öldürdüğünü, Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu’nun tele kızlık yaptığını, Engin Polat’ın ise kuyumculuk üzerinden mail order işi yaptığını ileri sürdü. Yakut, Dilan Polat’ın kendisi hakkında şikayetçi olduğunu da söyledi.

Muhammed Yakut’un bu iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dilan Polat ve Engin Polat ise henüz bu iddialara cevap vermedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muhammed Yakut Bu Kez Dilan Polat ve Eşi Hakkında Konuştu