Muharrem İnce CHP’den İstifa Etti!

featured

Eski CHP milletvekili Muharrem İnce, “CHP ile yollarımı ayırıyorum” diyerek partiden istifa ettiğini açıkladı. “Teknolojiyi kullanarak, birazdan e-devletten CHP’den istifa edeceğim” diyen İnce, “Bunun gerekçesini de yazılı olarak göndereceğim” diye konuştu. İnce, açıklamasından yaklaşık 2 saat sonra e-devlet üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi’nden resmen istifa etti.

“CHP ideolojik savrulmalar yaşamaktadır, parti tabanı ile üyeler arasında derin uçurum oluşmuştur” diyen İnce şunları söyledi:

“Bugün yol ayrımında olduğumu biliyorum. 42 yıl içinde her kademede görev yaptım. Hala Atatürkçüyüm, Cumhuriyetçiyim, kurucu değerlere bağlıyım. Bir yandan partiyi yönetenler partinin evlatlarına iftira atarken, CHP ile mücadele eden insanlarla kol kola fotoğraf vermişlerdir. Atatürk’ün partisi kalmamıştır. CHP artık bir tabela partisidir.

ABD’den demokrasi dilenenlerden yollarımı ayırıyorum, Atatürk’e kefere diyenlerle yolumu ayırıyorum, Mustafa Kemal deyip de Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum, grup başkanvekili seçimini atamaya getirenlerle yolumu ayırıyorum, FETÖ’cülerle, Sarosçularla yollarımı ayırıyorum. Bu arkadaşlardan yolumu ayırıyorum. Atatürk’ün emanetini işgalden kurtarmak için yolumu ayırıyorum.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muharrem İnce CHP’den İstifa Etti!