Muharrem İnce CHP’yi demledi. Memleket Partisi ayrı katılacak…

featured

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugün parti merkezinde partisinin seçim stratejisini açıkladı. İnce, partisinin her yerde seçime tek gireceklerini ilan ederek CHP’ye kapılarını kapattı. CHP’nin DEM ile yürüttüğü kirli ittifaka dikkat çeken İnce, “SHP- HEP(şimdiki DEM Parti) işbirliğinde nasıl rezil olduğumuzu Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in siyasi hafızaları yok o derinlikleri yok bilmezler” dedi.

”Girebileceğimiz her yerde seçime gireceğiz”

Muharrem İnce, imkanları çerçevesinde girebilecekleri her yerde aday çıkaracaklarını belirtti.

İnce, ”Girebileceğimiz her yerde seçime girebilmeyi, alabildiğimiz kadar belediyeyi saflarımıza katmayı istiyoruz.” ifadesini kullandı.

“Her gün DEM’lenirse nasıl ittifak kuracağım”

İnce, “Değişmek başka bir şeydir, başkalaşmak başka bir şeydir. Benim bulunduğum bir parti değil orası. Böyle bir ittifak kurmak… Yarın şartlar değişir o zaman tekrar konuşuruz. CHP, İsveç’e evet deyince nasıl ittifak kuracağım, her gün DEM’lenirse nasıl kuracağım? Bizim bir duruşumuz olmalı.” diye konuştu.

“Her gördüğün eli öpersen”

DEM Partili Pervin Buldan’la birlikte Kadıköy’de düzenlenen ‘Bir Opera Gecesi’ dinletisine katılarak Türkiye’yi ‘işgalci’ gören operacı Pervin Chakar’ın elini öpen Özgür Özel’i hedef alan İnce, sözlerine şöyle devam etti:

“Seçmen, yerine gelecek olana güvenmek istiyor. Rüzgar gülü gibi dans eden siyasetle Erdoğan’ı yenemezsiniz, terör örgütüyle arana mesafeni koyamazsan, FETÖ ile PKK ile yan yana gibi durursan Erdoğan’ı yenemezsin.

Terör bildirisine imza atmayıp, İsveç’in NATO bildirisine imza atarsan güven kaybedersin. Her gördüğün eli öpersen millet sana güvenmez, Memleket Partisi de seninle yan yana gelemez.

Ön seçim namus meselesi deyip adayları bir arkadaşın belirlerse inandırıcı olamazsın.

Türkiye’nin yeni bir sese ihtiyacı vardır. Onun için diyoruz ki ne Cumhur ne Millet tek yok Memleket.

Yolumuz Atatürk’ün yoludur. Türkiye’yi birleştiren bir yoldur. Memleket Partisi yüreği ülkesi için atanların partisidir. Gençlerin en fazla tercih ettiği partidir. Türkiye’de her kesimden oy alma potansiyeli olan tek parti Memleket Partisi’dir.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muharrem İnce CHP’yi demledi. Memleket Partisi ayrı katılacak…