Muharrem İnce : Karşısında ise Ergenekon ve Balyoz kumpasları döneminin Adalet Bakanı var

featured

Muharrem İnce : Karşısında ise Ergenekon ve Balyoz kumpasları döneminin Adalet Bakanı var. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimlerine kısa zaman kala siyasi partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdi.

Memehleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, sosyla medya hesabından adaylarının kimlere karşı mücadele edeceğini yazdı.

Muharrem İnce şu ifadeleri kullandı;

“Milletvekili adayı listeleri açıklandı. Memleket Partisi’nin Ankara Çankaya 1. Sıra Milletvekili adayı; Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Mülkiye’de profesör, Atatürkçü bir Cumhuriyet kadını. Karşısında ise Ergenekon ve Balyoz kumpasları döneminin Adalet Bakanı var, Ali Dibo var. İzmir 1. Bölgede Memleket Partisi’nin adayı Cüneyt Oğuz. Cüneyt; Cumhuriyetçi, Atatürkçü, CHP’nin eski il yöneticisi. Karşısında ise operasyon gazetesi Taraf’ın eski yazarı “Kemalizm ırkçılıktır” diyen biri var. Bağrına taş basa basa değil, tıpış tıpış değil, gönül rahatlığıyla ver oyunu Memleket’e. Memleket gibisi yok”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muharrem İnce : Karşısında ise Ergenekon ve Balyoz kumpasları döneminin Adalet Bakanı var