Muharrem İnce ‘Nisan’da Partiyi Kuruyoruz’

featured

CHP’den istifa ederek kurduğu Memleket Hareketini partileşeceğini açıklayan Muharrem İnce parti kuruluş tarihini açıkladı.

Ankara’da tadilat çalışmaları süren genel merkez binasında incelemede bulunan İnce, nisan ayında İçişleri Bakanlığına başvuru yapacaklarını ve partinin adı ile logosunu paylaşacaklarını söyledi.

İnce  “Kurucular ve yüksek disiplin kurulu ile birlikte nisan ayı içerisinde İçişleri Bakanlığına başvuracağız. Resmi kuruluş farklı bir şey, açılış toplantısı yapmak başka bir şey, açılışımızı bayramdan sonra yapacağız. Ramazan ayı içerisinde açılış yapmayı düşünmüyoruz. Nisan ayı içerisinde başvurumuzu İçişleri Bakanlığı’na yapacağız. Tüzüğümüzü, programımızı vereceğiz. Yine nisan ayı içerisinde partinin adını, logosunu, parti meclisi salonumuzda tanıtacağız”  açıklamasında bulundu.

İnce, “Salı günleri Meclis’in kavga günü; biz böyle bir çarpışmanın içinde olmayacağız. Türkiye’nin sorunları çözülür. İnanıyorum ben buna. Türkiye barışırsa, Türkiye kucaklaşırsa, Türkiye bu kısır kavgalardan kurtulursa, önce yargıdan başlayarak aşağıya doğru kısa süre içerisinde toparlanacağımıza, özgürleşeceğimize, zenginleşeceğimize, refah içinde yaşayacağımıza inanıyorum. Biz salıdan salıya, çarşambadan çarşambaya kavga eden bir muhalefet değil, Türkiye’yi yöneten ve yönetmek isteyenlere yol gösteren, ön açan, umut vaat eden, seçenek üreten, çözüm üreten bir parti olacağız. Çok yakında zaten milletimiz ile kucaklaşacağız” dedi.

İnce hedeflerinin 50+1 olduğunu dile getirdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muharrem İnce ‘Nisan’da Partiyi Kuruyoruz’