Musk ve Zuckerberg Kafes Dövüşü için Anlaştı

Musk ve Zuckerberg Kafes Dövüşü için Anlaştı

Dünyanın en zengin insanı olan Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk ile Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg arasında ilginç bir iddia ortaya atıldı. İki teknoloji devi, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla birbirlerine meydan okudu ve kafes dövüşü yapmaya karar verdi.

Her şey Musk’ın Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla başladı. Musk, “Zuckerberg ile kafes dövüşüne hazırım” yazdı ve bunun bir şaka olmadığını belirtti. Zuckerberg ise Facebook ve Instagram hesaplarından Musk’ın tweetinin ekran görüntüsünü paylaştı ve altına “Bana konum gönder” yazdı.

Musk bu mesaja cevap vermek için geç kalmadı ve “Vegas Octagon” yazarak Las Vegas’taki ünlü dövüş alanını işaret etti. Bu mesajlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve iki milyarderin neden böyle bir iddiaya girdikleri merak konusu oldu.

Bazı kaynaklar, Musk ve Zuckerberg’in uzun zamandır birbirleriyle rekabet halinde olduklarını ve aralarında gerginlik olduğunu belirtiyor. Özellikle Musk’ın Facebook’un veri skandalına tepki göstermesi ve Zuckerberg’in de Musk’ın Mars’a insan gönderme planlarına eleştiri getirmesi iki ismi karşı karşıya getirmişti.

İki milyarderin kafes dövüşü yapacakları tarih henüz belli değil ancak bu haber dünya basınında geniş yer buldu. Bazı uzmanlar, bunun bir pazarlama stratejisi olabileceğini de söylüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Musk ve Zuckerberg Kafes Dövüşü için Anlaştı