Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Müslüm filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Müslüm nerede çekildi, Müslüm filmi oyuncuları kimler, Müslüm nerede çekilmiştir, Müslüm filmi konusu ne? İşte Müslüm hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Müslüm filmi oyuncuları

yönetmenliğinde çekilen Müslüm filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can…

Müslüm konusu

Müslüm konusu Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor. Timuçin Esen’in Müslüm Gürses’i canlandırdığı filmde, Muhterem Nur’a Zerrin Tekindor, Müslüm Gürses’in babasına ise Turgut Tunçalp hayat veriyor. Yönetmenliğini, Türkiye’nin geçen yılki Oscar yarışı için aday adayı olarak gönderdiği Ayla’nın yönetmeni Can Ulkay ve “Romantik Komedi” filminden 8 yıl sonra tekrar yönetmen koltuğuna oturan Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) üstlendiği filmin senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi kaleme alıyor.

Müslüm filmi nerede çekildi?
Müslüm filmi için sözlükte neler dediler?
Müslüm hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
cakmak cakmak bakan yesil gozlere sahip,kirmizi yanakli,dunyamin en seker insanina ait olan isim.

genel olarak nasıl bi isimdir vs fikir söylemiycem ama, bence çocuklara bebeklere falan hiç yakışmayan isim. dün yolda giderken, önümde bi kadının kucağında bebek vardı .yahu dedim gidip kadına desem mesela, ayy ne şeker bebek bu adı nedir? -müslüm.
dese.. hah hah hah ya.böyle yolda düşünüp kendi kendime eğlendim.(ne pis eğlencem varmış)
yani böyle müslüm,davut ,cabbar gibi isimleri olanlar hiç bebek olmamışlar da direk 30undan sonra bu dünyaya ışınlanmışlar gibi düşünüyorum.

Müslüm filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Müslüm filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları ve konusu.