Mustafa Destici’den GSM Operatörlerine Çağrı

featured

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, GSM operatörlerinin uzaktan eğitim kapsamında ucuz tarifeler sunmasını isteyerek “Pek çok öğrencimiz internete ulaşamadığı için ya da internet pahalı olduğu için maalesef derslerini aksatıyorlar. Herkes elini taşın altına koyarken GSM operatörlerinin de koyması gerekiyor.” dedi.

GSM Operatörlerine Seslendi

Destici, eğitim sürecinde GSM operatörlerinin uzaktan eğitime destek vermesini isteyerek “Çok daha ucuz tarifelerle ücretlendirmeleri gerektiğini ifade etmek istiyorum. Pek çok öğrencimiz internete ulaşamadığı için ya da internet pahalı olduğu için maalesef derslerini aksatıyorlar. Herkes elini taşın altına koyarken GSM operatörlerinin de koyması gerekiyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) verileri konusunda Türk Tabipleri Birliğinin “karalama kampanyası” yaptığını öne süren Destici, “Bu iddiaları dile getirenlerin yapacağı bir şey var. Sadece dedikodu yapmaktan vazgeçecekler, somut belge ve bilgi ortaya koyacaklar. Ellerinde somut delil yoksa sırf hükümeti, bakanlığı, bakanlık yetkililerini, Sağlık Bilim Kurulunu karalamaktan vazgeçsinler. Katkı sağlamıyorlarsa gölge etmesinler.” diye konuştu.

“Topluma Karşı Suç Olarak Değerlendirilmeli”

Destici, Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimini de lanetledi. “Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet eylemleri, fertlere yönelik işlenen suçlar arasında değerlendirilmemeli, topluma karşı suç olarak değerlendirilmeli.” diyen Destici, parti olarak bu yönde bir düzenlemeyi içeren kanun teklifini ekim ayında TBMM’ye sunacaklarını kaydetti.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mustafa Destici’den GSM Operatörlerine Çağrı