Müteahhit Mesut Başkır Yurt Dışına Kaçarken Yakalandı

Müteahhit Mesut Başkır Yurt Dışına Kaçarken Yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kahramanmaraş bölgesinde müteahhitlik yapan Mesut Başkır hakkında Kahramanmaraş 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen yakalama kararının ardından, deniz yoluyla yurt dışına kaçabileceği yönünde bir ihbar aldı. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Dalyan, Ekincik, Marmaris açıkları ve Yeşilova Körfezi’ni kontrol ederek, bir yelkenli tekne tespit etti ve durdurdu. Katamaran tipi teknede yapılan kontrollerde hakkında “taksirle ölüme veya yaralanmaya neden olma” suçundan yakalama kararı olan müteahhit Mesut Başkır gözaltına alındı.

Şüpheli, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi ve ardından Kahramanmaraş’a gönderildi. Öte yandan, Adana’da deprem nedeniyle yıkılan binalarla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Soruşturmaların devam ettiği sırada, kamuoyundan gelen tepkiler de arttı. Yıkılan binaların sayısı ve insanların yaşamını yitirme nedenleri nedeniyle, insanlar daha sıkı denetimler ve yaptırımların uygulanmasını talep ediyorlar.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Müteahhit Mesut Başkır Yurt Dışına Kaçarken Yakalandı