Nagehan Alçı : “FETÖ ile kelle koltukta savaştım”

featured

Nagehan Alçı : “FETÖ ile kelle koltukta savaştım” HaberTürk yazarı Negehan Alçı köşesinden yayımladığı bugünkü yazısında FETÖ’ya karşı kelle koltukta savaştığını iddia etti.

İşte Nagehan Alçı’nın o sözleri ;

“Gülenist yapının bir çete olduğunu tespit ettiğim 2013’ten itibaren Fetullahçı örgütle ekranlarda en sert mücadelelerden birini de ben verdim.

Bu konuda en önde bayrak taşıyan insanlardan biriyim. 2013-16 dönemi için benim mücadelemi takdir etmeyen bir üst düzey yetkili bulamazsınız. 2013-16 döneminde FETÖ’nün bertaraf edilmesi amacına çok inandım ve bu uğurda tüm gücümle mücadele ettim. Sonunda Türkiye kazandı ve FETÖ mağlup oldu.

Hele örgütün belinin kırılması açısından en hayati sene olan 2014’te ben kelle koltukta bu yapı ile savaşırken tweet’lerle, yazılarla ve konuşmalarla FETÖ’yü destekleyen insanların bu konuda bana saldırmasını ve iftira atmasını çok komik buluyorum. Maalesef 2013 öncesi Gülen karşıtı olan birçok kişi 2013-16 arası alenen Gülen ve çetesini desteklediler.

Benim mücadelemi bilenlere muhalefetten de örnek verebilirim. Şu an 6’lı masasının içinde olan Ahmet Davutoğlu, 28 Mart 2014 tarihinde Ülke TV’ye çıkıp “Paralel çeteye karşı bu cesur mücadelesinden ötürü Nagehan Alçı’yı tebrik ediyorum” dedi. Çünkü o süreçte duruşumu görüyordu.”

Yazıyı okumak için : https://www.haberturk.com/yazarlar/nagehan-alci/3401012-ben-kendim-nagehan-

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nagehan Alçı : “FETÖ ile kelle koltukta savaştım”