Nagehan Alçı ve Fazıl Say İmamoğlu yüzünden birbirine girdi

featured

Nagehan Alçı’nın İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun karadeniz turu yaptığı otobüste gazeteci İsmail Saymaz’ın da bulunduğu bir fotoğraf çekilmeleri epey gündem olmuş ve çeşitli tartışmaların odağında kalmıştı. Bu görüntülere Fazıl Say’dan da eleştiri gelmesi üzerine Nagehan Alçı’nın 11 Ağustos’ta “Fazıl Say’a cevabım” diye Twitter üzerinden paylaştığı köşe yazısı tartışmanın fitilini ateşledi.

“Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı”

Nagehan Alçı’nın bu paylaşımına Fazıl Say’dan cevap gecikmedi. Ünlü piyanist verdiği cevapta “Yok röportajdı, yok otobüsdü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı” diyerek tepki gösterdi. Ayrıca “İmamoğlu’nu da aday maday yaptırtmıyorum” sözleri üzerine Nagehan Alçı “Ben de Ekrem’i aday maday yaptırtmıyorum’ diyen bir piyanistin, kafasına huni geçirip ‘Ben Napolyon’um’ diye bağıran bir hastadan farkı yok. Bu hastalığın adı şizofreni. Acil Bakırköy’e yatırılıp müşahede altında tutulması şart” cevabını verdi.

Fazıl Say’ın bu tepkisini verme sebebinin tartışmaların gündem olduğu önem İmamoğlu’nun eleştirenler için “Vız gelir tırıs gider” sözleri olduğunu belirttiği paylaşımlarında aynı zamanda muhalefetin cumhurbaşkanlığı adayının kim olması konusundaki önerilerinin Kemal Kılıçdaroğlu veya Prof. Dr. İlber Ortaylı olduğunu hatırlattı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nagehan Alçı ve Fazıl Say İmamoğlu yüzünden birbirine girdi