Namus Sadece Kadınlarda Aranmaz.

featured

Denizli’de yaşayan 66 yaşındaki AD adlı erkek, komşusunun keçisine tecavüz ederken yakalandı. 700 TL ödeyip günahını kapatmak istiyor. Antalya’da yaşayan RM adlı bir erkek 11 yaşındaki bir erkek çocuğunu taciz ederken yakalandı.

Bursa’da 12 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunan on üç kişi göz altına alınıp tutuklandı. Samsun’da yaşayan 56 yaşındaki MA adlı bir erkek 15 yaşındaki kız çocuğunu taciz ederken suçüstü yapıldı.

Bursa’da yaşayan NK adlı bir erkek asansör boşluğunda su damacanasına tecavüz ederken yakalandı. Yanlış okumadınız; bildiğiniz, 19 litrelik, lacivert, plastik su damacanası. Yine Bursa’da 77 yaşındaki SA adlı bir erkek ördeğe tecavüz etti. Muğla’da yavru bir kedi tecavüz edildikten sonra öldürüldü. Kocaeli’de 31 yaşındaki MC tavuğa tecavüz etti. Ankara’da GA adlı bir kadın, kocasının abisi tarafından iki sene boyunca tecavüze maruz kaldı.

İçimin kaldırmadığı daha yüzlerce tecavüz olayı var. Yazamıyorum. Baba oğluna, dede torununa tecavüz edip durmuş. Herhangi bir arama motoruna “Türkiyede tecavüz olayları” yazarsanız binlerce sonuçla karşılaşırsınız.

Bütün bunları şu yüzden yazdım: Kadının şehvet uyandırdığı için kamudan tecrit edilmesini, kafeslerin arkasına saklanmasını isteyen dangalaklar var.

Bak güzel kardeşim; illa birini tecrit edeceksen kadını değil, önüne çıkan her şeyden tahrik olan erkek müsveddelerini tecrit et. Zira ben komşusunun keçisine tecavüz eden bir kadın hiç duymadım.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Namus Sadece Kadınlarda Aranmaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.