“Ne Bedel Ödersek Ödeyelim Devletimizin Yanındayız”

featured

Güvenlik güçleriyle yürüttükleri terörle mücadelede görev sırasında şimdiye kadar 4 şehit veren Kırgız Türkleri, PKK ya Karşı Kahramanca Mücadele ediyor

Ulupamir Mahalle Muhtarı Eyüphan Koşar; yaptığı açıklamada, terör örgütünün son çırpınışlarını yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Şehitlerimizden geriye 9 çocuk kaldı. Devletimiz kararlılıkla terörün üstüne yürüdü. Ulupamirliler olarak ne bedel ödersek ödeyelim devletimizin yanındayız. Bayrağımız uğrunda can vermeye her zaman hazırız.

Eski güvenlik korucusu Muhammet Arif Kutlu da devletin Kırgız Türkleri için bütün imkanları sağladığını dile getirdi.

Terörle mücadelede sonuna kadar devletin yanında olacaklarını anlatan Kutlu, “Her zaman milletimizin ve devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele ettik. Bu vatan hainlerinden asla korkmuyoruz.” dedi.

Mehmet Ulu ise ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan teröre müsaade etmeyeceklerini, vatanın huzuru için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Alim Vatan da “Bu millet ve devlet bizimdir. Bizi her gün öldürseler de vatanımızı korumak istiyoruz. Şehitlik büyük mertebedir. Vatanımızı korumak için her zaman şehit olmaya hazırız.” ifadelerini kullandı

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Ne Bedel Ödersek Ödeyelim Devletimizin Yanındayız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.