Necip Hablemitoğlu’nun eşinden ilk açıklama

featured

Necip Hablemitoğlu’nun eşinden ilk açıklama geldi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı NTV – Star TV ortak canlı yayında 18 Aralık 2002 tarihinde bir suikast sonucu yaşamını yitiren Necip Hablemitoğlu‘nun katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır için, “Bu kişi Hablemitoğlu cinayeti zanlısı olarak şu anda ülkemiz yargısına hesap veriyor” ifadelerini kullandı.

Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendilerine iletilen bir haber olmadığını belitti.

Şengül Hablemitoğlu şunları paylaştı:

“Biz canımızdan olup, hayal bile edemeyeceğiniz zor bir 20 yılı tamamladık. Adalete, devlete inancımızı ve güvenimizi kaybettik. Ayrıca ne ailemize, ne avukatımıza iletilen herhangi bir şey yok. Süreci, yaşadıklarımızı bilemezsiniz. O yüzden yorumlarınıza dikkat ediniz.”

Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın da katil zanlısı Bozkır’ın Türkiye’ye getirildiğini televizyondan öğrendiğini söyledi.

Ersan Barkın paylaşımında “Hablemitoğlu suikastı kapsamında 2019’da Ukrayna’da yakalanan kişinin Türkiye’ye getirildiği ve ifadesinin alındığı hususunda bilgimiz Cumhurbaşkanı’nın TV’den açıklamasıyla oldu. Umarız,cinayetin ve ardındaki gücün şüpheye yer bırakmayacak biçimde aydınlanmasına katkısı olur” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Necip Hablemitoğlu’nun eşinden ilk açıklama