Nevşehir’de Otel Havuzunda Korkunç Cinayet

Nevşehir'de Otel Havuzunda Korkunç Cinayet

Danimarka’da yaşamını sürdüren Yaşar Timur, boşanma sürecinde olduğu eşi Zübeyde Timur ile 6 yaşındaki kızları Hatice Timur’un Türkiye’ye tatile geldiğini öğrenince takibe başladı. Timur, eşi ve kızının memleketleri olan Adana’da bir süre kaldıktan sonra Nevşehir’in Avanos ilçesindeki bir otele yerleştiklerini tespit etti.

Timur, Adana’dan otomobille Nevşehir’e geçerek, eşi ve kızının kaldığı otele gitti. Timur, otelin havuzunda yüzerken karşılaştığı eşiyle konuşmak istedi. Ancak Zübeyde Timur, eşiyle tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesi üzerine Yaşar Timur, yanında getirdiği bıçağı çıkararak eşine ve kızına havuzda saldırdı. Saldırıda çok sayıda bıçak darbesi alan anne ve kızı kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Zübeyde Timur ile kızı Hatice Timur’un öldüğünü belirledi. Anne ve kızının cenazeleri, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi.

Olayın ardından Yaşar Timur, polisi arayarak teslim oldu. Polis tarafından gözaltına alınan Timur’un emniyetteki sorgusu devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nevşehir’de Otel Havuzunda Korkunç Cinayet