Nevşehir’de Yol Çalışması Yüzünden Kaza

Nevşehir’de Yol Çalışması Yüzünden Kaza

Nevşehir’de yol çalışması sebebiyle trafiğe kapatılan yola girmek isteyen bir sürücü, otomobiliyle zift yüklü bir kamyonla çarpıştı. Yaşanan feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay, Nevşehir – Kayseri karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yol çalışması nedeniyle trafiğe kapatılan yola girmeye çalışan Zafer A. idaresindeki 34 VN 5001 plakalı otomobil, Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde zift taşıyan Necmi Ç. yönetimindeki 06 FM 0054 plakalı kamyonla arkadan çarpıştı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Kazada otomobilde sıkışan sürücü ve yolcular itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Kazada yaralananlar Nevşehir’deki farklı hastanelere sevk edildi. Ancak Sürücü Zafer A. ve Seyhan A. (46) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ayrıca biri 2023 doğumlu bebek olmak üzere 2 kişi de yaralandı. Yaralılar tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nevşehir’de Yol Çalışması Yüzünden Kaza