Nicolo Zaniolo Juventus Yolcusu

Nicolo Zaniolo Juventus Yolcusu

Galatasaray, geçen sezon devre arasında Roma’dan 15 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo’yu satmak üzere. 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon sadece bir resmi maçta forma giyebildi ve sakatlığı nedeniyle son iki maçta kadroda yer almadı. Zaniolo’nun ayrılığına kesin gözüyle bakılırken, İtalyan basınında çıkan haberlere göre Juventus, Galatasaray ile transfer görüşmelerine başladı.

Juventus’un, Zaniolo için 35 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini ödemeye niyetli olmadığı ancak bonuslarla birlikte 30 milyon Euro’ya yakın bir teklif sunduğu iddia edildi. Galatasaray yönetiminin de bu teklifi kabul etmeye yakın olduğu ve Zaniolo’nun satışından elde edilecek gelirin yeni transferlere harcanacağı belirtildi.

Galatasaray’ın hedefinde ise 10 numara pozisyonu için dünyaca ünlü bir yıldız var. Sarı-kırmızılılar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mertens’i kadrosunda tutmak istemiyor ve yerine Joao Felix veya Griezmann gibi bir ismi getirmeyi planlıyor. Ayrıca Oliveira’nın yerine de Paredes, Fred veya Ndombele gibi bir orta saha oyuncusu alınması gündemde.

Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırırken, Tete transferini de resmen açıkladı. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’ten alınan 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Tete, Galatasaray formasıyla ilk maçına Olimpija Ljubljana karşısında çıkabilir.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nicolo Zaniolo Juventus Yolcusu