Nihat Genç, Ekşi Sözlük Yazarı FETÖ’cü ve PKK’lılara Çok Fena Çaktı

featured

Ekşi Sözlük’te Yazar Nihat Genç ile ilgili açılan başlık gündem oldu. Ekşi Sözlük yazarı ”Nihat Genç’e kimse dava açmıyor mu? başlığı açarak Nihat Genç’i hedef göstermeye çalıştı.

Veryansın TV’nin haberine göre; Ekşi Sözlük’te bir ‘yazar’ Nihat Genç’in Veryansın TV’de yayınlanan “.öt öpme törenleri başlamıştır” başlıklı yazısını göstererek “Nihat Genç’e dava açılmadığını” iddia etti.
Ekşici yazar, “asla anlayamadığım durum. bu adamın önüne gelene küfretmesi ve ağza alınmayacak hakaretler etmesi kimsenin zoruna gitmiyor sanırım. kendi haline bırakılmış görünüyor.” iddiasına bulundu. Bu başlığın altına çeşitli yorumlar geldi.
Yazarlıktan kazandığı teliflerin büyük bir kısmını davalara veren, hatta aldığı cezalardan banka kartı bloke olmuş Nihat Genç, sosyal medya hesabından kendisine dava açılmadığı iddialarına yanıt verdi… İşte Genç’in mesajları:

”Ekşi Sözlük’te yuvalanmış Fetö’cü ve PKK’lı troller”

“Ekşi Sözlük’te yuvalanmış Fetö’cü ve PKK’lı troller, Nihat Genç çok sert yazılar yazmasına rağmen niye hiç dava açılmıyor, diye başlık açmışlar, üzülmeyin troller, tahmininizden çok fazla dava açılıyor, ancak medyanız haber yapmıyor, çünkü .ötü yemiyor, bu bir…

Halkım, ülkem ve yaşadıklarım adına cesur, meydan okuyan, eyvallahsız yazılar yazıp risk ve bedel almamım bir gün utanılacak bir suçmuş gibi itham edileceğimi hayatımda hiç düşünmemiştim, bu bir şaka mı?
Biraz da hukuk öğrenin, vatan haini Seyit Rıza’dan özür dileyen nasıl dava açabilir ya da Suriye’de bir milyon Müslümanın öldürülmesinde rol oynamış Davutoğlu hangi gerekçeyle dava açabilir?
Ya da bin tane dairesi olan adam bin dairesi yoksa kalkıp dava açabilir, açamaz, mesela, en son İyi Parti’den dava açtılar, kesin kaybedecekler, çünkü iddialarımızın hukuki belgeleri var!

Hem .ötünüz yemiyor, harbice yazıp çizemiyor hem de kovulmaları, tazminatları ve cezaları göze alıp kimsenin adamı olmadan yazıp çizenleri karalıyorsunuz, bilincinizi kaybetmişsiniz!
Ben olsam, hazır, ödülle, parayla, vekillik rüşveti ve şöhret ikramıyla susmamış ve hiç bir şekilde işbirliğine yanaşmamış bir yazar bulmuşken, bu çok nadir delinin metin ve hikayeleri ve korkusuz mizahının tadını çıkartırdım!

Üstelik o sert yazıları ve mizahı, sizlere değil, bizden sonraki nesillere yazıyorum, açıp okuduklarında, hepimizin susmadığını ve asla affetmediğimizi görüp belki bir parça umutlanırlar, diye!
Belki de haklısınız, çocukken geceleri saklambaç oynardık, en son oyunda ebe olan gözlerini kapadığında, arkadaşları eşşek şakası yapıp evlere yatmaya giderdi…
Ülke hukukuyla ekonomisiyle işgal edilmiş, belki de haklısınız, arkadaşları yatmaya gitmiş, karanlık gecede ve sokakta ebe tek başına, oyunu sürdürecek arkadaş boşuna arıyor!” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nihat Genç, Ekşi Sözlük Yazarı FETÖ’cü ve PKK’lılara Çok Fena Çaktı