Öğrenciler ”Pandemiye Karşı Ben” Projesinde Çok Başarılı Oldu

featured

Kadıköy Mehmet Karamancı İlkokulu 4-C sınıfı öğretmeni Hatice Zor ve öğrencileri ; 7 ülke ,17 öğretmen , 7-11 yaş grubu 152 öğrenci ile PANDEMİYE KARŞI BEN (ME AGAINST THE PANDEMIC) adlı uluslararası bir eTwinning projesi gerçekleştirdiler.

Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen bu önemli projenin amacı ;  Covid-19 ‘a karşı korunmada farkındalık yaratmak, beslenme, hijyen, oyun, müzik, spor gibi etkinliklerle bağışıklık ve motivasyonu yükseltmek.

Proje süresince öğrenciler çeşitli etkinlikler yaparak ortak ve işbirlikçi ürünler oluşturdular. Sağlıklı beslenerek bağışıklık sistemlerini güçlendiren öğrenciler sağlık açısından önemli kurallardan biri olan hijyen konusunda daha da bilinçlendiler. Pandemi sürecinde gerçekleştirdikleri oyun, spor, müzik gibi aktivitelerle moral ve motivasyonlarını yüksek tutmayı bildiler. Bu sayede pandemiye karşı bilinçli güçlü ve sağlıklı bireyler oldular.

Öğrenciler, Sağlık Çalışanlarını Unutmadılar

Kadıköy Mehmet Karamancı İlkokulu 4-C sınıfı öğretmeni Hatice Zor ve öğrencileri; Pandemi sürecinde zor şartlar altında görevlerini başarıyla yapan sağlık çalışanlarını unutmadılar. Onlar için resimler yaptılar, şiir ve mektup yazdılar. Öğrenciler yaptıkları bu çalışmaları sağlık çalışanlarına ulaştırarak yalnız olmadıklarını gösterdiler ve moral verdiler. 

Ayrıca; öğrenciler bu sürecin finalini ortak bir hikaye kitabı yazarak taçlandırdılar. 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Öğrenciler ”Pandemiye Karşı Ben” Projesinde Çok Başarılı Oldu