Öğretmen Katili Iraklı’ya Sevan Nişanyan Destek Verdi

Öğretmen Katili Iraklı'ya Sevan Nişanyan Destek Verdi

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen bir silahlı saldırıda lise müdürü İbrahim Oktugan, uzaklaştırma alan Iraklı öğrencisi tarafından katledildi. Türklük ve Atatürk karşıtı söylemleriyle tanınan Sevan Nişanyan ise Oktugan’ın katiline sahip çıkarak cinayeti meşrulaştıran bir söylemde bulundu.

Eyüpsultan ilçesine bağlı Alibeyköy Mahallesi Beste Sokak’taki özel bir lisede Irak uyruklu öğrenci Y.K., okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a (74) odasında silahlı saldırı düzenledi. Ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Oktugan, hayatını kaybetti.

Atatürk ve Türklük düşmanı paylaşımları ve söylemleriyle bilinen Sevan Nişanyan ise sosyal medya hesabından yaptığı skandal bir paylaşımla 74 yaşındaki müdürün öldürüldüğü olayı meşrulaştırdı. Oktugan’ın fotoğrafını paylaşan Nişanyan, sırf duvardaki Atatürk fotoğrafıyla aynı karede olduğu için saldırıda hayatını kaybeden müdürün ölümü hak ettiğini ima etti. İşte Nişanyan’ın o skandal sözleri:

Ümit Özdağ’dan Nişanyan’a Soğuk Duş

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Nişanyan’ın bu skandal ve insanlık dışı paylaşımına manidar mesajıyla şöyle tepki gösterdi:

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Öğretmen Katili Iraklı’ya Sevan Nişanyan Destek Verdi