Oğuz Murat Aci’nin Annesi İsyan Etti

Oğuz Murat Aci'nin Annesi İsyan Etti

1 Mart’ta İstanbul Eyüpsultan’da yaşanan ve 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından, 17 yaşındaki sürücü ve annesi yazar Eylem Tok’un ABD’ye kaçtığı ortaya çıktı. Anne-oğulun New York’ta çekilen görüntüleri, mağdur ailenin yarasını derinleştirdi. Acılı anne Pervin Aci, Hürriyet gazetesine verdiği demeçte, “O sırıtışları görünce içim cız etti. Bir kez daha yaralandım” ifadelerini kullandı.

Eylem Tok, oğlunu önce Mısır’a, ardından ABD’ye kaçırmış ve ilk açıklamasında “Vicdanım sızlıyor” demişti. Olayın ardından Baba Özer Aci, “Çok üzüldüm. Benim oğlum mezarda, biz ayakta durmakta zorlanıyoruz ama onların neşeleri yerinde. İnsanlık adına üzüldüm” diyerek tepkisini dile getirdi.

Pervin Aci, acısını ve isyanını şu sözlerle ifade etti: “Gülüyorlar ya, akıllarından şüphelendim ben. Aklı olan böyle güler mi? O kadının bir gece de olsa çocuğundan ayrı kalmasını istiyorum. Oğlu hapse girince, o ilk gece göreceğim anneyi. Ben 14 gündür oğlumu göremiyorum. Böyle bir vicdan olur mu? Gülmesini değil benim gibi ağlamasını istiyorum.”

Baba Özer Aci ise “Son gülen biz olacağız” diyerek adaletin yerini bulacağına olan inancını dile getirdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğuz Murat Aci’nin Annesi İsyan Etti