• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

OnlyFans’taki 55 yaşındaki kadın yürekleri hoplatıyor

featured

OnlyFans’taki 55 yaşındaki kadın yürekleri hoplatıyor. 55 yaşında bir bekar anne olan Elaina St. James, yetişkinlere özel müstehcen içeriklerin yer aldığı OnlyFans‘te ünlü oldu.

Platforma 53 yaşındayken, 1 Nisan 2021’de kaydolduğunu belirten St. James, iki yıldan kısa bir süre içinde yaklaşık 630 bin dolar kazandığını söylüyor.

Bir çocuk annesi St. James, yeni hayatında daha mutlu olduğunu ve oğluna daha iyi bir hayat sağlayabileceğini savunuyor.

30’lu yaşlarda satış elemanı olarak çalışan OnlyFans yıldızı, 42 yaşında bebek sahibi olduğunu ve kariyerinden uzaklaştığını söyledi.

“OnlyFans’e başlamadan önce, sosyal medya meraklısı değildim” diyen St. James, pandemi döneminde OnlyFans içeriği yapan başka bir anneyle ilgili bir haber okudu.

Bir aylık araştırmadan sonra kendisinin de platforma kayıt olmaya karar verdiğini söyleyen St. James, ilk iki hafta yüzünün görünmediği fotoğraf ve videolar yayımladı.

Ancak yüzünü gösterir göstermez takipçilerinin sayısı “patladı”.

Şubat 2023 itibarıyla 3 bin 400 abonesi olan St. James ulaştığı en yüksek takipçi sayısının 5 bin 500 olduğunu ifade etti.

St. James’e göre kendi annesi bile kadına bu site için “çok yaşlı” olduğunu söyledi:

Annem bana ‘Bir kadın 45’ini geçince erkeklere görünmez olur’ demişti.

Business Insider’ın aktardığına göre asıl abonelerinin 20’li ve 30’lu yaşlardaki erkeklerden oluşuyor.

“Mükemmel bir vücudum yok. Göbeğim var, selülitim var” diyen St. James, bu genç erkeklerin “yaşlı kadın fantezisi” olduğuna inanıyor.

Ancak aynı zamanda en büyük destekçilerinden birinin 79 yaşında bir dul erkek olduğunu söylüyor.

Insider’a konuşan OnlyFans yıldızı, porno şirketlerinin de kendisiyle iletişime geçtiğini ama teklifleri reddettiğini dile getirdi.

“Bunu sonsuza kadar yapamam. 65 yaşına kadar bırakmak istiyorum” diyen St. James, sözlerine şöyle devam etti:

Geleceğin ne getireceğinden emin değilim. Ancak hayatımda birçok şey yaşadığım için motive edici konuşmalara dönmek istiyorum.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OnlyFans’taki 55 yaşındaki kadın yürekleri hoplatıyor