OnlyFans’te İçerik Üreten Yardımcı Öğretmen İşinden Oldu

OnlyFans’te İçerik Üreten Yardımcı Öğretmen İşinden Oldu

Kanada’da yardımcı öğretmenlik yapan Kristin MacDonald, geçimini sağlamak için OnlyFans’te cinsel içerik paylaşmaya başlayınca okul yönetimi tarafından işten çıkarıldı. MacDonald, işine geri dönebilmek için sendika aracılığıyla hakkını arıyor.

MacDonald, Kanada’nın Maple Ridge kentindeki bir okulda öğretmen yardımcısı olarak çalışıyordu. Aylık geliri 2 bin Kanada doları (yaklaşık 40 bin TL) olan kadın, ailesine ve kızına bakabilmek için geçen yıl OnlyFans’te hesap açtı. Bu platformda üyelerine karşılık cinsel içerik paylaşan MacDonald, nisan ayında okul yönetiminden uyarı aldı. Okul bölgesi, hesabını kapatmasını ya da işten atılacağını söyledi.

Kadın, bu uyarıya rağmen OnlyFans’teki paylaşımlarına devam etti. Bunun üzerine okul bölgesi, 16 Haziran’da işine son verdiğini duyurdu. Okul bölgesinin gerekçesi ise “okulu cinselleştirmesi, okul ve OnlyFans arasında bir bağlantı kurması ve okul bölgesini eleştirmesi” oldu. Öğrenci kıyafeti giydiği paylaşımlarının okul bölgesini özellikle rahatsız ettiğini belirten MacDonald, “Bu kıyafeti giyerek eğitim sistemini kötü gösterdiğimi düşündüklerini sanıyorum. Bana göre bu çok abartılı bir tepki. Bence bu çok önemsiz” dedi.

İşine geri dönebilmek için Kanada Kamu Personeli Sendikası’na başvuran MacDonald, iş dışındaki faaliyetlerinin herhangi bir kuralları ihlal etmediğini savundu. Seks işçiliği yapan kişilere karşı daha anlayışlı ve ilerici olunmasını isteyen kadın, “Seks işçiliği iştir. Yasal olduğu sürece istediğimizi yapabilmeliyiz. Kimseye zarar vermiyorum” diyerek duruşunu açıkladı. Alacağı kararın diğer seks işçileri için de emsal olmasını umduğunu söyledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OnlyFans’te İçerik Üreten Yardımcı Öğretmen İşinden Oldu