Onur Şener Cinayetinde Son Durum

Onur Şener Cinayetinde Son Durum

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda sahne alan Müzisyen Onur Şener, kendisinden istenen şarkıyı bilmediği için 3 kişi tarafından boynu kesilerek öldürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerden ALi G., Semih S. ve İlker K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 Ekim’de Çankaya ilçesine bağlı Çayyolu semti Mutlukent Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanına gelen 5 kişilik grup, mekanda sahne alan müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Şener’in şarkıyı bilmediğini söylemesi üzerine gruptan 3 kişi müzisyenle tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kırdıkları cam şişeleriyle müzisyene saldırılar. Boğazından ağır yaralanan müzisyen olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Katil zanlılarından 2’si müfettiş

Ünlü şarkıcı Haluk Levent tarafından ölüm haberi sonrası Onur Şener hakkında yaptığı paylaşımda zanlıların kimliklerini açıkladı:

“Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar… ALİ G. çalışma bakanlığı bürokrat, İLKER K. çalışma bakanlığı müfettiş, Semih S. TAİ’de mühendis”

Mahkeme Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine harekete geçen Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 5 şüpheli Ankara Adliyesi’nde soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi. Sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden, Ali G., Semih S. ve İlker K. kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı. Şüphelilerden J.E. ve G.G. ise “haftada bir kollukta imza atma” ve “yurtdışına çıkış yasağı” adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adına konser düzenlenecek

Olaydan bir gün sonra Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Dün hayattan koparılan müzisyen Onur Şener’in acısını yaşıyoruz. Sanatçı dostlarının isteğiyle Onur için birlikte konser düzenleyerek gelirini ailesine bağışlayacağız. Hatırasını yaşatacak, zorbalığın her zaman karşısında olacağız” şeklinde bir açıklama yaparak katledilen müzisyen Onur Şener adına düzenlenecek konserin haberini verdi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Onur Şener Cinayetinde Son Durum