Organik Aşk filmi nerede çekildi?

featured

Organik Aşk filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 14 Eylül 2018 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Organik Aşk nerede çekildi, Organik Aşk filmi oyuncuları kimler, Organik Aşk filmi konusu ne? İşte Organik Aşk hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Organik Aşk filmi oyuncuları

Kamil Çetin yönetmenliğinde çekilen Organik Aşk filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Gizem Karaca, Mustafa Mert Koç, Tarık Papuçcuoğlu, Ruhsar Gültekin, Asuman Dabak, Hacı Ali Konuk, Erdi Ünver (2), Gizem Arıkan, Suat Ülhan, Emre Ertunc…

Organik Aşk filmi

Organik Aşk konusu Bülent ve Esma’nın hikayesini anlatıyor. Beceriksiz bir adam olan Bülent zengin bir ailenin çocuğudur. Ailenin eriştiği zenginlik evin babası Celal sayesindedir. Başarılı bir iş adamı olan Celal’in hayattaki tek başarısızlığı oğlu Bülent’tir. Dünyanın parasının harcayarak oğlunun başarısızlığını örtbas eden Celal artık bu duruma bir son vermeye karar verir. Oğlunun kendi ayakları üzerinde durmasını isteyen Celal, kendisini düzeltmesi için oğluna bir ay müddet verir. Bülent, bir ay içerisinde sıfırdan bir hayata başlayıp işleri yoluna koymazsa mirastan men edilecektir. Bu bir ay içerisinde başına türlü belalar açan Bülent’in hayatı düğünden kaçan gelin Esma ile karşılaştıktan sonra iyice karışır. Esma ile aşkı bulan Bülent bir yandan peşlerine düşen Esma’nın abisi Davut ile uğraşırken bir yandan kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışır.

Organik Aşk filmindeki karakterler

Gizem Karaca (Esma)
Mustafa Mert Koç (Bülent)
Ruhsar Gültekin (Suzan)
Asuman Dabak (Yeşim)
Organik Aşk filmi nerede çekildi?
Organik Aşk filmi için sözlükte neler dediler?
Organik Aşk hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bu aksam fox tv’de yayinlanan film. nedense takildim, sonuna kadar izledim. hayatimda bu kadar kotu bir film izlememistim.

biraz önce fox tv de denk geldiğim ve karantina günlerinde can sıkıntısından izlemek zorunda kaldığım film.
film o kadar kötü ki film boyunca lan hiç mi biz napiyoruz diye sormadınız kendinize diye iç geçirdim.
filmin sonunda da dayanamadım araştırdım. filmin yönetmeni (bkz: enes batur hayal mi gerçek mi?) ve (bkz: cumali ceber 2) ve (bkz: oğlum bak git) gibi filmleri çekmiş.
üzüldüğüm noktaysa senaryoyu bir trt klasiği olan (bkz: 7 numara)’nın ercep’i olan volkan girgin yazmış.

filmi izlemek isteyenler için şöyle söyleyeyim; bu entiriyi yazmak için filme harcanan emekten fazlasını harcadım :)

Organik Aşk filmi nerede çekildi?

14 Eylül 2018 tarihinde vizyona giren Organik Aşk filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Organik Aşk filmi nerede çekildi?