Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi? Orta Direk Şaban filmi konusu ve oyuncuları.

featured

Orta Direk Şaban filmi bu akşam TV’de yayınlanacak. 1 Ocak 1970 tarihinde vizyona giren Komedi, Duygusal, Dram, Macera türünde olan Orta Direk Şaban nerede çekildi?, Orta Direk Şaban oyuncuları kimler, Orta Direk Şaban konusu ne? İşte Orta Direk Şaban hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Orta Direk Şaban filmi oyuncuları

Kartal Tibet yönetmenliğinde çekilen Orta Direk Şaban filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Bahar Öztan, Yalçın Tülpar, Ergun Köknar, Yavuzer Çetinkaya, Reha Yurdakul, Renan Fosforoğlu, Memduh Ün, Oktar Durukan, Coşkun Göğen, Sırrı Elitaş, Mehmet Uğur, Tahsin Koray, Arap Celal, Fatih Özses, Dinçer Çekmez, Hüseyin Kutman, Baykal Kent, Hayri Caner, Ekrem Dümer, Hikmet Karagöz, Niyazi Gökdere, Ferhat Ünal, Cemal Çolak, Ali Demirel, Sedat Savtak, Aytekin Yıldırıcı, Adakan Yasal, Yaren Köse, Oktay Güzeloğlu, Ajlan Aktuğ, Hüseyin Bulut, Kemal Kundak, Hamit Kaya, Ali İnce, Yener Sezgin, Ayşin Atav, Levent Dönmez, Şahin Çelik, Vala Önengüt, Timuçin Caymaz, Ünal Gürel, Ayton Sert, Rıza Pekkutsal, Atilla Yiğit, Erdal Özyağcılar, Kartal Tibet, Sezai Altekin, Zihni Göktay, Zafer Önen…

Orta Direk Şaban konusu

Orta Direk Şaban konusu Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmektedir. Şaban kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar’ı sevmektedir. Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır: Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor dalında üstün yeteneklerini bulunan başarılı sporcu Erkan’ı alt edip Bahar’ı elde edebilecek midir?
Bu hızlı rekabete Arap Şeyhi Adnan Bıçakçı ve adamlarının girmesiyle birlikte olaylar son derece komik ve absürt bir hale gelecektir.

Orta Direk Şaban filmindeki karakterler

Kemal Sunal (Şaban)
Bahar Öztan (Bahar Gökçe)
Yalçın Tülpar (Erkan)
Ergun Köknar (Adnan Bıçakçı)
Yavuzer Çetinkaya (Çete Reisi Çakal)
Reha Yurdakul (Şükrü Bey)
Renan Fosforoğlu (Gıyasettin Amca)
Memduh Ün (Tahsin Bey)
Oktar Durukan (Karabela Kadir)
Coşkun Göğen (Sinyor Lopez)

Orta Direk Şaban filmi için sözlükte neler dediler?

Orta Direk Şaban hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:

Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi?

1 Ocak 1970 tarihinde vizyona giren Orta Direk Şaban filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi? Orta Direk Şaban filmi konusu ve oyuncuları.