Ortaköy’de Eğlence Mekanı Önünde Dehşet Kavga

Ortaköy'de Eğlence Mekanı Önünde Dehşet Kavga

İstanbul Ortaköy’de bir eğlence mekanı önünde güvenlik görevlileri ile arasında tartışma çıkan küçük bir grup arasında arbede yaşandı. Sabaha karşı ise mekana silahlı saldırı yapıldı.

8 Eylül Perşembe gecesi saat 01.30 sıralarında yaşanan olayda iddiaya göre mekana gelen 1’i kadın 3 kişi mekana kabul edilmedi. İçeri alınmaması üzerine güvenlik görevlisiyle tartışan adamın güvenliğe kafa atmasıyla arbede oluştu. Mekanın kamera kayıtlarına yansıyan olayda kafa atılması üzerine öfkelenen kalabalık güvenlik ekibi sopalarla 1’i kadın 3 kişiyi öldüresiye dövdü. Bazı güvenlik görevlilerinin arkadaşlarını sakinleştirip araya girmesiyle kavga sonlandı.

Sabaha karşı silahlı saldırı

Kavganın yaşandığı gece sabah saatlerine doğru saat 05.00 sıralarında aynı gece kulübüne kurşun yağdırıldı. İki güvenlik görevlisinin yaralandığı saldırı sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beş kişi gözaltına alındı

Beşiktaş kaymakamlığı tarafından olayla ilgili yapılan açıklama şu şekilde: “İlçemizde bulunan bir işletmede meydana gelen ve bugün sosyal medyada da paylaşılan olayla ilgili olarak, 08.09.2022 günü gerçekleşen olayda, işletmeye girmeye çalışan ve içeri alınmayan müşterilerle işletmenin güvenlik görevlileri arasında yaşanan arbede ve sonrasında gerçekleşen silahlı saldırıda dört kişi yaralanmış, emniyet görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olaya karışan beş şahıs yakalanarak çıkarılmış oldukları adli mercilerce tutuklanmıştır.”

Sakinleştiren güvenlik kovuldu

Twitter’da görüntülerde arkadaşlarını sakinleştiren güvenlik görevlisiyle birlikte fotoğrafları olan bir kullanıcı ayıran görevlinin kendisinin erkek arkadaşı olduğunu ve olayı ayırdığı, saldırmadığı sebebiyle işinden atıldığını iddia etti.

 

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ortaköy’de Eğlence Mekanı Önünde Dehşet Kavga