• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Osman Gökçek Açıkladı! Rasim Ozan Kütahyalı Saffet Sancaklı’nın Girişimiyle İşten Çıkartıldı

featured

Boşnaklara yönelik sözleriyle tepki toplayan ve bu sözlerden 21 ay sonra Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara dönen Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiği açıklandı.

İlgili Haber  Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan Çıkışı!

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’de yer almayacaktır” dedi.

OSMAN GÖKÇEK: RASİM OZAN KÜTAHYALI, BEYAZ TV’DE YER ALMAYACAKTIR

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ve Rumeli sivil toplum kuruluşları ile görüşme yaptığını belirterek, “Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’de yer almayacaktır” dedi.

SAFFET SANCAKLI, ‘ÖMÜR BOYU PEŞİNDEYİM’ DEMİŞTİ

Aynı zamanda Boşnak olan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı geçtiğimiz gün Twitter hesabından “Ömür boyu peşindeyim” başlığıyla yazılı bir açıklama yayınlayıp, şunları kaydetmişti:

“Sırpların işlediği vahşi katliamların acı hatırasını hatırlatırcasına, Boşnak kardeşlerimize yaptığı hakaret, şeytana peşkeş çektiği ağzından dökülen pisliklerdir. İnanın insan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum. Cemaat devlete sızıyor, cemaat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşan ben oldum hocam’ diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Osman Gökçek Açıkladı! Rasim Ozan Kütahyalı Saffet Sancaklı’nın Girişimiyle İşten Çıkartıldı