Otomatı Dolandıran Müdür Yakalandı

Otomatı Dolandıran Müdür Yakalandı

Japonya’da bir ortaokul müdürü, kendisine ayrılan miktardan daha fazla kahve alırken yakalandıktan sonra görevinden alındı. 59 yaşında olan bu müdür, öğle yemeği molası sırasında ödediği miktarın üzerinde büyük bir kahve doldurduğunu kabul etti. Bu olay, Hyogo Eğitim Kurulu tarafından doğrulandı.Müdür, haziran ayında bir self-servis kahve makinesinden normal fiyatın altında büyük bir kahve aldı. Bu durum, aralık ayında Takasago şehrinde bir mağaza çalışanının polisi aramasıyla ortaya çıktı. Müdür, yıl boyunca yedi kez fazladan kahve aldığını itiraf etti.

Bu olayın ardından Milli Eğitim Kurulu müdürü disiplin cezasına çarptırdı. Müdür, öğrencilerden ve ailelerinden özür diledi ve liderlik yapma görevine ihanet ettiğini belirtti. Yerel savcılar ise müdüre dava açmama kararı aldılar.

Daha önce de 60 yaşında adam tutuklanmıştı

Bu olay, Japonya’da benzer bir durumun tek örneği değil. The Japan Times, Ocak 2021’de Kumamoto şehrinde 60 yaşındaki bir adamın, düşük fiyat karşılığında defalarca pahalı latte doldurduğu gerekçesiyle tutuklandığını bildirdi.

Spot: Japonya’da, ödediğinden fazla kahve alırken yakalanan bir ortaokul müdürü görevinden alındı; benzer bir olay daha önce de yaşanmıştı.

1
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Otomatı Dolandıran Müdür Yakalandı