Özgür Dünya filmi nerede çekildi?

featured

Özgür Dünya filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 22 Mart 2019 tarihinde vizyona giren Duygusal, Aile, Gençlik türünde olan Özgür Dünya nerede çekildi, Özgür Dünya filmi oyuncuları kimler, Özgür Dünya filmi konusu ne? İşte Özgür Dünya hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Özgür Dünya filmi oyuncuları

Şevki Es yönetmenliğinde çekilen Özgür Dünya filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Murat Serezli, İdris Nebi Taşkan, Hayal Köseoğlu, Rabia Öztürk, Sami Aksu, Gürbey İleri, Jennifer Boyner…

Özgür Dünya filmi

Özgür Dünya konusu Sektöre bomba gibi düşecek, yapay zeka ile yönetilen bir oyunun hikâyesi aslında Aslı Rızacan Durmuş ve babası için bambaşka anlamlar taşımaktadır. Bin bir zorlukla tasarladıkları bu çalışma, dünyada bir ilk olacaktır. Ancak, oyunun piyasaya sürülmesiyle elde edilecek muazzam geliri paylaşmak istemeyen düşmanların varlığından habersizlerdir.

Gerçek hayatta yaşanacak çekişmelerin oyun dünyasında zincirleme büyüyen bir savaşa dönüşmesi, Özgür Dünya’ya doğru zorlu bir yolcuğu deneyimletecektir herkese. Özgür dünyanın kurtuluşu, babası, arkadaşları ve özgürlüğü için mücadele etmek zorunda kalan Aslı’nın ellerindedir.

Özgür Dünya filmindeki karakterler

Özgür Dünya filmi nerede çekildi?
Özgür Dünya filmi için sözlükte neler dediler?
Özgür Dünya hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
abd’nin, çıkarlarına uyan ülkelerin, aptallaştırdığı kitlelerin oluşturduğu küme. fidel castro bu dünyanın dışındayken augusto pinochet içindedir mesela. bizdeki beyin özürlüler için de vietnam’ı, küba’yı, rusya’yı, çin’i, iran’ı, kuzey kore’yi düşman algılattıran tanım budur.

Özgür Dünya filmi nerede çekildi?

22 Mart 2019 tarihinde vizyona giren Özgür Dünya filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özgür Dünya filmi nerede çekildi?